Tuta o Kör

Träningsverk med risk för huvudvärk
10-årsjubileumsfestival

Artister

Se spelschema här!

trv Träningsverk med risk för huvudvärk
Att detta band fyller 10 år är anledningen till hela festivalen! TRV kommer uppträda flera gånger under festivalen!
greta "The Queen of Soul" miss Great Greta Weibull
Miss Great Greta Weibull utlovar långklänning och skönsång för hela publiken.
DJ: Optimus Prime feat Bumblebee +++DJ: Optimus Prime feat Bumblebee+++
Optimus Prime's music refers to both orally-transmitted traditional music and recorded music and the styles vary considerably to include everything from "trad" (traditional) music to a wide range of hybrids
Fröken Fröken
Med rötter i Småland men fötterna i Malmö sprider Fröken ordet om det kontroversiella och osagda. Kärleken för hiphop och reagge har funnits länge men artistmässigt har hon varit aktiv i snart två år. Debuten "Fröken Duktig" körde hon live första gången i radio för att någon vecka senare framföra den på Debaser Malmö tillsammans med Cleo. Hon är en del av det Malmöbaserade hiphopkollektivet Kvinnliga Situationen, som består av åtta musikaliska brudar från olika delar av Sverige och Finland.
Ann Engqvist Ann Engqvist
Ann Engqvist är en singelmorsa på 51 vårar. Hon har levt i könsmaktordningen i 2015 år och känner sig färdig med den biten. På Tuta o Kör Galan är hon kom-fram-och-säg och berättar då öppenhjärtigt om sina fantastiska erfarenheter av vita, kränkta män till tonerna av ljuv musik.
Dessutom kommer hon ihop med sin dotter Nora, att vara, de genom tiderna, bästa, Konferencierer!!!
KVINNOFÄLLORNA Kvinnofällorna
Kvinnofällorna bjuder på sig själva, hög stämning, gästartister och blandad musik.
Sequin Sequin
Sequin är på samma gång ord och röster, melodier och harmonier, känslor och politik, glittrande och vasst. Med bokstavliga och direkta texter och låtar som letar nya sätt att uttrycka det fundamentala berör Sequin alla som hör henne sjunga.
Louise Blanc Louise Blanc
Louise Blanc bjuder Tuta o Kör festivalen på en riktigt mysig stund i skogen där din kropp är i fokus. Det blir en hatha inspirerad yoga, för både stela nybörjar kroppar och viga ormar. Yogan kommer att ge dig mer energi, göra dig mjukare i kroppen och mer redo för att kunna rocka hårdare hela kvällen lång!
Sara aka Svinet och StarkEmma Sara aka Svinet och StarkEmma
Musikquiz med Sara aka Svinet och Starkemma. Kom och gissa, sväng, skrik, skratta och kämpa för vinsten!
DJ Patrik och Charlotte Steen DJ Patrik och Charlotte Steen
Nyblivet DJ-par. Erhållit diplom från VIP Secret Zounds på Ibiza av legitimerad DJ-instruktör. Kör alla kategorier av musik.
DJ Palmolja DJ Palmolja
DJ Palmolja visar sitt halva rätta jag och klättrar in i DJ båset denna kväll. Denna del av DJ Palmolja är ett äkta pro i DJ båset och lovar enbart snygga övergångar. Som van DJ bland landets konstnärer visar hon att snygga övergångar är de enda rätta övergångarna.
Luma Luma
Poetisk pop på svenska utan krusiduller. Om Luma var en smak skulle det vara havssaltet på chokladkakan. Med mindre talang än First Aid Kit men med mer feeling än Daniel Adams-Ray! Ni med söndersmulade hjärtan kommer trivas mest.
Kusinerna Kusinerna
Från Bergslagens utkanter, bland mackdöd och nedlagda bruk, där en EPA-traktor eller Volvo 240 är din enda nyckel till frihet - precis där blev vi kusiner. Vi har klättrat upp för många höskullar tillsammans och tänker nu bestiga scenen i Gnesta. Den åttonde augusti gör vi vår premiärspelning på Tuta och Kör festivalen. Vi ses där!
Rickadendei Rickadendei
Rickadendei är postapokalypsen. Ljuset i mörkret. Fittan i trosan. Jordens bästa band med universums största ego. You will never forget
Flappy.H Flappy.H
Powerballader på hög nivå.
Sarita Sarita
Sarita kör två sånger om kamp. Ny och nervös kampmusik!
Floorless Y-Why
Bjuder på sin låt. Första och sista gången live. 4-ever.
DJ Käftsmäll DJ Käftsmäll
Bjuder på en riktig käftsmäll bakom dj båset. Om och om igen.
Floorless Floorless
Som En käftsmäll....... Something something Min förra var bara "det blir en käftsmäll" vi kan kolla in evenemanget på de andras släpp för längdinsp Max 15 rader äre i A4 Eller de lät mkt..... Hmm kanske Facebook rader Det började med en käftsmäll och två som tvångsmässigt söker bråk... Haha vad det det vi gjorde X? Älskart! En käftsmäll och katter i kapuschonger... alltså.. vi har båda folk som vill döda oss (ish). Du ba anmäler dig till våldssporter. Jag är inte direkt känd för att hålla mig till stillsamma lugna aktiviteter heller Klockrent! så att träffa X va ju match made in heaven "Hej jag är en käftsmäl" inte konstigt vi ba dog med smältande hjärtan Måste hänga med min Papi 😬 call u back! Jag tycker vi kan ha denna konversation i sin helhet som beskrivning. Vad tycker ni om de?
Ölhivartävling Louise Lindvall, performance­konstnär
"Tomheten är vad som gäckar människan, men skogen är lyckligtvis full av hemligheter. Någon där ute väntar på dig. Kom ensam, om du vågar."
Köttis Köttis
Journalisten Emelie Fredriksson bjuder på sin senaste text i live form. Direkt från pressen till scenen.
Ölhivartävling Ölhivartävling
Festivalens tuffaste kvinnor tävlar om vem som kan hiva en öl på kortast tid.

Vill du stå på scen?

Alla personer som inte är män är välkomna att bestiga scenen denna dag. Alla kan bidra, gammal räv som nybörjare. Vi vill att du som aldrig stått på en scen, eller du som alltid drömt om det tar chansen denna afton!

Anmäl ditt intresse senast 31 maj till tove@tutaokor.se. Alla kan stå på scenen, bidra med det du vill! Vill du bidra med något som inte kräver en scen är även det välkommet! Om reglerna inte funkar för just ditt uppträdande- hör av dig så löser vi det!